Blogg dags igen..

Tja dags att blogga igen tycker jag.
Har hänt mycket sen sist jag bloggade, både goda och onda saker har hänt, så vad ska jag börja med? ta det onda först sen kanske man blir lite gladare när man läser de goda sen.

Onda nyheter.

Först och främst har en av våra medlemar lämnat oss för att passa mormor vid sin sida, jag pratar om vår store löms Nikita Jönsson hon blev 8 och halft år gammal. Saknar henne för varje dag som går för det är tomt här hemma och min hund Quenny har tagit det hårt med men hon har faktist mognat och blivit mer lydsam helt plösligt och det är ju bra så sät men vi har fått ta klivet upp med och vara hennes lek kamrat när vi är ute men hon är duktig=) stolt över henne=) men saknaden efter Nikita är svår nästan lika svår som med mormor för mig, för jag har så många roliga minne med henne när jag va mindre.

Som tillexempel när hon drog mig och min syster på pulkan (när vi väl har snö som ej är ofta) och hur hon älskar att springa fitt och ha sig=) allt det kommer jag sakna med henne. och varje dag när jag är ute med Q så besöker jag henne alltid för att prata med henne och när vi tar natt rundan med Q så följer alltid mamma med fast hon ej har en hund att gå med men vi går och säger hej till nikita och säger godnatt typ.

och inte nog med det jag skadar mig så klart på praktiken. Hoppade ner från en däck hög och komprimerade 5 till 6 koter i min rygg så jag går hos en sjukgymnast nu för att fixa detta problemet inte rolig men men .


Goda nyhetter.



Ja dom goda nyhetterna är bland annat att jag tar Studenten snart=) då har jag gjort mitt i skolvärlden och tar klivet upp till  verkligheten med jobb och arbetslösheten och allt sånt men jag löser det alltid på något sjukt sätt=) får väll sälja min röv nere i stan för 50 kr elelr nått haha nej jag vet ej:P
och allt strull med pappa och F-kassan och komunen börjar lösa sig efter 4 års slit och gnat med det så jag hoppas allt går bra.=)


Sen har det inte hänt mycket är fortfarande singel haha sen ska jag väl börja ta upp min musik igen och slutföra mitt arbete på album 5 =)

ne skriver nog mer senare ha det

RSS 2.0